top of page
9W3A0254.jpg

Az álom valóra váltása

DjSamplerG vagyok, a DanceFloorDecor megálmodója.

   23 éve azaz már általános iskolásként zenélésre adtam a fejem. Ekkor gitárt fogtam a kezembe és lelkesen sajátítottam el a hangszeren zenélést. Később érdekelni kezdett  a hang- és fénytechnika titkai, így végül DJ rezidensként kezdtem el a pályafutásomat, ahol a lemez pörgetés mellett a fényeffektekkel is foglalkoztam discozás közben.

  Eleinte több tinibuliban zenéltem, kisebb közönségnek, majd felpezsdült az életem és egyre több eseményen voltam és egyre több felkérést kaptam. Ofner László és Agócs Tibor mellett kupálódtam ki, nekik, és DJ Zsibi D-nek nagyon sokat köszönhetek.

DJ pályafutásom:

  • Budapest – Bank Dance Hall, Westend Miró, Jam Pub, Cactus Juice, Portside De Cuba, régi Dokk Aréna, TABU, Living Room, PSZFK-bulik, Liget Club, Morrison’s 2, Budapest Park, Luxfunk bulik

  • Szombathely – Palace Café

  • Szeged – Retro

  • Veresegyháza – Melli

És megannyi számomra kedves helyen. 

  Az évek alatt bővült az érdeklődésiköröm, így a szórakozóhelyeken használt eszközök javítása, karbantartása és üzembehelyezése is szeretett munkám része lett. Aztán a színpad látvány és fénytechnika szerelmese lettem. Mindeközben hang-és látványtechnika telepítésének rejtelmeiben is részt vettem, szintén a színpad felállításától kezdve a hang-és fénytechnikán át, DJ fellépésekkel fűszerezve.

  Az elmúlt 23 évben, mindig tanultam és bővítettem a tudásom, teljes odaadással fejlesztem magam a szakmában.

Linke György

Egy gondolat volt és valóssággá vált

  Teljesen más irányból kerültem közel a férjem által hivatott szakmához. Eléggé távol állnak egymástól a foglalkozásaink. :)

  10 évesen, szintén általános iskolás éveim alatt lettem a zene szerelmese és kezdtem csellózni. 5 éven keresztül volt mindennap az életem része a zenélés, de más utakra eveztem végül. A csellózás hobbi szinten kísérte tovább lépteimet.

  9 éve erősítem az egészségügy csapatát. Fogászati asszisztensként végeztem el tanulmányaimat, majd tovább képeztem magam, így dentálhigiénikussá is váltam. Természetesen imádom a hivatásomat, mellyel még szeretnék foglalkozni a jövőben. Idén pedig az edesing világában merülök el.

 7 évvel ezelőtt állt a fejetetejére minden, amikor megismertem Gyurit. Rengeteg fellépésén voltam ott a háttérben, a táncparketten vagy a DJ pultban mellette. Nem kevés szervizelésnél asszisztáltam, megfigyeltem és egyre jobban felkeltette az érdeklődésemet, amivel foglalkozik. Telepítésnél is volt, hogy segédként elkísértem.  Az elmúlt 7 évben annyi minden történt velünk. Rengeteg közös élménnyel, utazással, koncert látogatásokkal, kirándulásokkal és munkával teli évekkel a hátunk mögött.

 

  Tetszett, hogy könnyű fizikai meló és mégis milyen látványt tudunk nyújtani, amit élveznek az emberek és tényleg boldoggá teszi őket, mintsem egy fogkő eltávolítás, ami nagyon fontos az egészséges életvitelhez, szóval nem kihagyni ezt a cselekménysort sem a nagy IGEN előtt …. :)

 2021 őszén úgy döntöttünk, hogy véget vetünk az „én sose adom be a derekamat” című fejezetnek, önként és dalolva összekötöttük az életünket és 2022 tavaszán megszületett gyönyörű kisfiúnk, Barnabás. Legelkápráztatóbb ajándéka az életünknek.

Szalóczi Tímea

20221001_174227.jpg
310234732_5538242562934476_5828454361060709041_n.jpg

A tökéletes időzítés

 

 Mi vagyunk a „DanceFloorDecor – tánctér szívből netek”, mert ez a közös hivatást a szeretet jegyében alkottuk meg. A szlogen is onnan ered, hogy a DECOR >>> de cor, ami latinul annyit jelent: szívből.

 

  Közös életünk egymáshoz csiszolódása közben, heves és égető éveink alatt, közös hivatásunk is kovácsolódott. A fő mozgatórugója mindkettőnk szakmájának, külön-külön és egyben is, hogy bármelyik szolgáltatást nyújtjuk, az embereknek örömet okozunk vele. Hatalmas energiával tölt fel bennünket, ha másokat boldoggá tudunk tenni. Imádunk új dolgokat megtanulni és elsajátítani, így egymás mellett sohasem unatkozunk.

Eseménydús nagy nap

 

  15 évesen kezdetem az elektronikával foglalkozni és szervizelni.

  ’95 ben végezetem a Puskás Tivadar Távközlési Technikum iskolába, ahol megismerkedtem Gyurival és barátsággá alakult a kapcsolatunk, egyben munkatársakká is váltunk. Tanulmányaimat ’99 ben fejeztem be, majd gyakornokként kezdtem karbantartani, forrasztani stb. Végül hivatásommá vált és mindemellett az érdeklődésemet felkeltette színpadi fény- hang és látványtechnika világa.

  Az elmúlt 23 éven keresztül, folyamatosan ezekben a körökben forogtam és az ismerőseimnek köszönhetően betekintést nyertem a discozás, a koncertek hang-és fénytechnika telepítés, üzemeltetés és karbantartás rejtelmeibe.

  10 év külföldi munkaviszony után, ahol szintén további fejlesztettem magam és tapasztalatokat szereztem szervízelésben, haza térve közös vállalkozásba kezdtünk ahol eleinte audio és vizuális eszközök javításával, majd ezeknek az eszközöknek az telepítésévél, üzembehelyezésével és javításával foglalkozunk.

 Miután elcsendesedett a járvány, keményen kezdtünk dolgozni, megálmodni és megvalósítani, hogy köztudatba lépjen Magyarországon az első olyan vállalkozás, melynek fő profilja a LED tánctér, de persze további látványelemekkel is készültünk.

  Az esküvőket ezáltal még szuperebbé és különlegessé tehessük a kreatív vagy a csoportos fotózást, a bevonulást az oltárig vagy a kimondott IGEN után a kivonulást, a nyitótáncot, a tortavágást, a menyecske- vagy a menyasszonytáncot, a mulatást. Amit a jegyespár megálmod, mi azon leszünk, hogy megvalósítsuk.

Toldi Miklós

bottom of page